• 20/06/2024

EWT-Theater sluit seizoen af met ‘Ik heb zin in jou’

DEURNE – We zijn in mei en voor EWT-Theater is dit traditiegetrouw de vijfde en laatste productie van het seizoen. Dit jaar werden theaterliefhebbers weer verwend door Frank De Kaey en zijn team. Met ‘Niet met mij he!’ werd het seizoen afgetrapt in september. Crescendo ging het met ‘De Scheve Schaats’ en ‘Ik spring uit een Vliegmachien’ maar voor mij  was de topper van het EWT-jaar ‘Geluksnummers.’ Hiervoor zorgde zeker Theo Van Baarle met een schitterende en emotionele rol van de grootvader met het winnende lot.

Afsluiten wordt er gedaan met ‘Ik heb zin in jou’. Een typische Franse deurenkomedie waarvoor zoals gewoonlijk de vertaling en de regie van Frank zelf kwam. Wat verkeerde sms’en en boodschappen die bij de verkeerde persoon terecht komen samen met een ex, een blind date en een nogal eigenwijze buur kunnen veroorzaken, zie je in deze dolkomische vertoning. Als acteurs tekenen onder meer Dorothy Wuyts, Daphne Paelinck, Emelien Raats, Mathias Daneels, Piter van Keymeulen  een Mike Wauters present.  Nog te bekijken tot dinsdag 13 juni in het EWT-theater.

Ook zeker eens vooruitkijken naar het seizoen 2023 -2024.

Dit gaat van start op zaterdag 14 september met ‘Nondedju!’, een herneming van een productie die twee seizoenen terug al werd gespeeld, maar een kanjer. Een stuk van Jack Staal in een regie van Frank De Kaey. Met kleppers als Daisy Thys, Dorothy Wuyts en wie Martin De Jager zegt denkt direct: ‘A C tion!’

Jeroen Maes tekent dan weer vanaf vrijdag 10 november voor ‘Een Weekendje Bouillon’, met opnieuw Daisy en ook Frank en Marc Verbruggen zijn van de partij.

Het eerste stuk van 2024 heeft de naam ‘De Carona Pandemie’, alweer een productie van Jack Staal en Frank De Kaey. Theo Van Baarle, Daphne Paelinck en onze home favoriete Annik Pauwels zullen hier present zijn.

Op vrijdag 15 maart zal het vierde stuk de naam dragen ‘Achter de Schermen’  in een regie van Marc Verbruggen met Frank De Kaey en het supertalent uit de stal van Sven De Ridder, Jasmine Jaspers.

Eindigen doet men op vrijdag 17 mei  met ‘De Vrijdagse Markt’, geschreven en geregisseerd door Frank zelf met onder meer Theo van Baarle, Annik Pauwels, Door Van Boeckel en Dorothy Wuyts.

Alle info: www.ewt.be

Gust CHARRIN

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten