• 19/06/2024

Elke vrijdagavond twee gratis optredens in de muziekacademie van Aartselaar

AARTSELAAR – Ben je klaar voor een gezellig cultureel avondje met toffe muziek van minder bekend maar steengoed lokaal talent? En om nog eens goed te lachen, diep vanuit je buik?

Het komt eraan en wel elke vrijdagavond tijdens de maand september op de parking van de Muziekacademie in de Carillolei in Aartselaar. Alles is gratis maar reservatie is vereist.

Het programma ziet er als volgt uit:

*Vrijdag 4 september:  Circo Maximo – Folk met een twist (19u30) en Bas Birker – Comedy (21 uur).

*Vrijdag 11 september: Snow on the roof – Country Rock , Southern Folk (19u30) en een nog aan te duiden artiest (21 uur).

*Vrijdag 18 september: Combo Royal – Nederlandstalige band met Blues & Roots (19u30) en Stefan Dixon – Vlaamse muziek op z’n Zuid-Afrikaans (21 uur)

*Vrijdag 25 september: The Daisy Crookeds – Close Harmony (19u30) en  Robrecht Vanden Thoren – Cabaret (21 uur).

De check-ins beginnen telkens om 19 uur. Bij regenweer vinden de optredens plaats in CC ’t Aambeeld in de della Faillelaan.

Wanneer je wil samen zitten, bestel en betaal dan je kaartjes samen (één reservatie is één bubbel) via https://ccaartselaar.recreatex.be/Home.  Aparte reservaties worden als aparte bubbels beschouwd en kunnen niet samenzitten.

Je kan reserveren voor maximaal vijf personen. Je zit dan samen aan een tafel. Indien je reserveert, maar toch niet kan komen of met minder komt gelieve de Cultuurdienst te verwittigen (cultuur@aartselaar.be of 03 877 28 75.  (EM / Afbeelding Cultureel Centrum Aartselaar)

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten