• 27/05/2024

Korpschefs Peter Muyshondt – Siegfried Mertens – Ivo Vereycken

Drie politiezones slaan de handen in elkaar tegen cybercrime

MORTSEL – Online criminaliteit is jammer genoeg nog steeds in opmars en maakt talloze slachtoffers met financiële drama’s tot gevolg. Preventie is daarom een belangrijke schakel in de strijd tegen dit fenomeen. Door samen te werken, over de gemeente- en politiezonegrenzen heen, creëren Politiezones HEKLA – MINOS en RUPEL een ruim platform om deze preventieboodschap te verspreiden en dit over 15 gemeenten.

Gemotiveerde cyberpreventieadviseurs zetten zich vrijwillig in om burgers op een laagdrempelige en veilige manier te leren navigeren op het internet. Tijdens interactieve infosessies geven ze nuttige, bruikbare en begrijpbare tips & tricks die burgers kunnen toepassen in het dagelijks gebruik van het internet, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Deze infosessies vinden doorheen het jaar plaats in verschillende gemeenten van de politiezones HEKLA, MINOS en RUPEL. Geïnteresseerden kunnen zich gratis inschrijven op één van deze toekomstige infosessies! Onderstaande QR-code brengt je naar het inschrijvingsformulier of neem contact op met de politiezone van je woonplaats. Meer informatie vind je op de website van je zone of via gemeentelijke bladen.

Foto’s Ronny MULLENS

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten