• 19/05/2024

De Meilandjes veroverden Oud-Turnhout

 

OUD-TURNHOUT-Iedereen kent Martien Meiland en zijn familie.  Vooral SBS 6 in Nederland  met de successerie voor tv., Chateau Meiland heeft hier voor gezorgd. Iedereen heeft een oordeel over hem. Ofwel verafgood je hem ofwel ben je iemand die hem vreselijk vindt.

Martien Meiland heeft nu zijn eigen biografie, Martien van burgemeester zoontje tot kasteelheer. Maar ook vrouw Erika staat te boek met: De Motor achter de Meilandjes. Nu is er ook een derde biografie over dochter Maxime: Misbruikt, Ontspoord……en nu Gelukkig.

De drie familieleden kwamen nu gezamenlijk op 28 oktober naar Oud-Turnhout, om daar bij Standaard Boekhandel een signeersessie te houden, samen met een meet & greet.  Waarom Oud-Turnhout? De zaakvoerster van de SBH vertelde dat een vriendin die zwaar ziek was eens graag in contact wou komen  met de Meilandjes. Een mailtje volstond om het trio naar Oud-Turnhout te krijgen. Natuurlijk zit er ook publiciteit en merchandising in voor de familie.

Goed op tijd zijn de drie aan hun signeertaak begonnen. De rijen waren al zeer vlug gevuld. De dranghekken buiten voor het fietspad waren ook niet overbodig. Vele mensen vertelden dat ze de serie graag bekijken, trouwens velen beaamden ook dat Nederland niet ver is hier in het Turnhoutse.

Buiten kon je ook van een wijnbar genieten. Neen niet degenen die Martien exclusief in zijn naam  via Frankrijk op de markt laat komen. Vele boeken gingen ook over de toog samen met de Meiland puzzel van 1.000 stuks.

Toch ook vermelden dat voor de Meilandjes er ook een signeersessie was met Els Bosch, de Kempische rookstopcoach. Zij schreef dit jaar de topper, Roker Ik Zie U graag. Een boek dat gemaakt is om de interne tweestrijd te overwinnen. Haar methode steunt op vier stevige pijlers: sterke motivatie, beter zelfvertrouwen, advies over de juiste middelen en steun ( je staat er niet alleen voor). Bij Els geen spectaculaire rijen zoals bij de Nederlanders van Martien maar toch genoeg mensen die haar om advies kwamen vragen.  Els is tabakoloog sinds 2009 na een carrière als verpleegkundige op een longafdeling.

 

Gust Charrin.

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten