• 14/04/2024

De bom van Oevel ontplofte weer tijdens de Antwerp Pride

ANTWERPEN – Gisteren was Natalia, de bom van Oevel, live te horen op Antwerp Pride. Hier zong ze haar nieuwe single Shalala Dingdong, ook wel gekend als het officiële hymne van de zestiende editie van Antwerp Pride.

Haar nieuwe single, geschreven door Bart Peeters, kwam uit op 20 juli en werd meteen goed ontvangen door de menigte. Het is niet van haar gewoonte om maatschappelijke zaken aan te kaarten. Toch vindt ze het belangrijk om liedjes uit te brengen waar veel mensen zich in kunnen vinden, waardoor ze voor samenhorigheid kan zorgen met haar muziek.

Natalia: ‘Het lied gaat erover dat liefde heel universeel is. Er zou geen gevecht over mogen zijn. Initieel wilde ik het niet specifiek hebben over geaardheid, maar met de problematiek die er met momenten rondhangt, ben ik heel blij dat mijn song gekozen is als ‘hymne’. Het is zoals mijn tekst zegt ‘Celebrate the love that is love’. Dankzij de Pride krijgt mijn song nu een extra laag waar ik heel trots op ben.’

Ze was te vinden op de Antwerp Pride -truck, de laatste wagen van de parade. Hiermee sloot ze de optocht af met een liveoptreden. De parade vertrok aan de Oudeleeuwenrui en eindigde aan de Cockerillkaai, waar het feest kon worden voortgezet op het Love United Festival.

Natalia: ‘Het was heel intens en impressionant om te zien dat er telkens meer mensen begonnen te volgen. Het was de eerste keer dat ik iets zoals dit deed en wist niet goed wat ik moest verwachten. Ik ben zo dankbaar dat ik het zo heb mogen ervaren.’

Caro STORMS

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten