• 15/04/2024

Daders van inbraak in Kontich gezocht, GameKeeperevent in Schelle

KONTICH –  In samenspraak met het Parket verspreidt politiezone HEKLA onderstaande beelden van vermoedelijke inbrekers.

De beelden zijn begin juli gemaakt in één van de appartementsgebouwen aan de Volderij in Kontich.

Herken jij deze personen op de beelden? Contacteer dan HEKLA op 03 444 00 00 of via PZ.HEKLA.Recherche@police.belgium.eu.

PZ HEKLA voert gerichte patrouilles uit in de strijd tegen woninginbraken. Maar zie je zelf iets verdacht? Gebruik dan onmiddellijk de app 112BE of bel 101.

 Bekijk hier de beelden: https://www.politiehekla.be/nieuws/herken-jij-deze-vermoedelijke-inbrekers

Begin deze maand kwamen de GameKeepers met nieuwe muziek. Hun nieuwste single ‘Niet Game Over’ is nu overal te beluisteren.

Bij de nieuwe single hoort ook een videoclip: het is de eerste videoclip van Imea Denooze, die sinds eind vorig jaar de rol van Sari heeft opgenomen in GameKeepers.

In de gelijknamige reeks moeten Mats (Andres Doise) en Sari (Imea Denooze) elke aflevering een andere game uit het brein van GameMaster Cordelia winnen om de wereld te beschermen tegen groot onheil. GameKeepers is een coproductie van Ketnet en Studio 100.

Op woensdag 6 september gaat het derde seizoen van GameKeepers van start bij Ketnet. In GameKeepers volgen we de avonturen van Mats en Sari, die samen met een aantal andere studenten in ‘Villa Forêt’ wonen, onder de hoede van de vreemde conciërge Jacob.

Het groepje vrienden heeft het druk met schoolwerk en plezier maken, maar Mats en Sari hebben daarnaast ook een verpletterende verantwoordelijkheid.

Zij zijn de GameKeepers van Game Quest, een computerspel dat verborgen zit in de villa en telkens opnieuw gespeeld én gewonnen moet worden.

Want als ze verliezen, breekt GameMaster Cordelia los uit het spel en kan ze haar kwade krachten op de echte wereld loslaten.

Mats en Sari moeten elke keer alles op alles zetten, en al hun talenten inzetten om te winnen.

Ze krijgen daarbij de hulp van Lelia, die het computerspel van binnen en buiten kent. Het ultieme doel: alle missies tot een goed einde brengen en als echte helden het spel winnen.

Stap mee in de wereld van Mats & Sari tijdens het exclusieve Gamekeepers Event, op zaterdag 4 en zondag 5 november bij Studio 100 in Schelle.

Ontmoet je helden tijdens een meet & greet, zing samen met hen hun laatste single, krijg een rondleiding door het echte decor en toon jouw lasershoot skills.

En dat is nog niet alles.  Je ontdekt als eerste de laatste aflevering van het nieuwe seizoen in avant-première. Info: https://studio100.com/gamekeepersevent. (EM / Foto Studio 100)

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten