• 19/05/2024

Vele handen maken licht werk

Clamotte Rock al 27 jaar een vaste waarde in festivalland

HERENTHOUT – Momenteel is de opbouw van Clamotte Rock in Oosterhoven in Herenthout in volle gang. En al 27 jaar houdt men vast aan hun eigen filosofie: Lekker eten en drinken in een ongedwongen sfeer met muziek voor iedereen. Zowel dance met top DJ’s op twee podia en in de grote tent rock en pop. Dit jaar met artiesten zoals Clouseau, School is Cool, Thaerapy, Blakwave en Used. En ook de skateramp staat weer op zijn plaats.

Voorzitter Sander Ooms: “ We zetten dit jaar nog meer in op comfort. Zo zijn er geen Dixies meer maar echte porseleinen wc’s. Voor de herbruikbare bekers gebruiken we geen jetons meer, we gaan er van uit dat men de bekers weer inlevert. En wie 30 bekers inlevert krijgt een consumptie. Verder vinden we het belangrijk dat men met de fiets komt, dus is de fietsenstalling weer fors uitgebreid.”

Ondertussen wordt door een 100-tal vrijwilligers het festival klaar gemaakt om op 10 en 11 mei de vele bezoekers te ontvangen. Extra werk is er met het weghalen van de vele plassen door de hevige regenval van de afgelopen dagen, maar alles ligt volgens Sander ruim op schema. Tijdens het festival zullen bijna 600 vrijwilligers zorgen dat de vele duizenden bezoekers een zorgeloos festival kunnen beleven. Alleen voor zaterdag zijn nog een paar kaarten verkrijgbaar.

 Fotografie: Adrie de KOK

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten