• 16/07/2024

Cinema Plaza Duffel

Cinema Plaza stelt najaarsprogramma 2024 voor

DUFFEL – Cinema Plaza heeft deze herfst een boeiend en gevarieerd programma in petto. We zijn enorm trots op het rijke culturele leven in onze gemeente. Alle activiteiten zijn te vinden in een nieuwe brochure en op www.cinema-plaza.be.

“In een tijd waarin de wereld voortdurend verandert, blijft cultuur een baken van verbinding, inspiratie en reflectie. Ons cultureel centrum speelt een cruciale rol bij het versterken van de gemeenschapsbanden en het bieden van een platform voor zowel lokaal talent als internationale artiesten. Of je nu van theater, muziek of literatuur houdt, het programma biedt voor elk wat wils”, zegt Lili Stevens (CD&V), de culturele schepen.

“We blijven ons inzetten voor een bloeiend cultureel leven dat voor iedereen toegankelijk is. De betrokkenheid van de Duffelaars is onbetaalbaar. We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan de vele activiteiten. Samen maken we van onze gemeente een plek waar cultuur blijft gedijen en waar iedereen zich thuis voelt”, voegt burgemeester Sofie Joosen (N-VA) toe.

Het is ook filmavond elke dinsdag in Cinema Plaza. “Het is een geweldige kans om samen te komen en te genieten van de beste films”, zegt Lili Stevens. “Je hoeft niet ver te zoeken om cultuur te ervaren: in onze eigen gemeente is er altijd iets te ontdekken en te genieten.” De kaartverkoop begint op donderdag 8 augustus om 18.00 uur. Je kunt online tickets kopen of de vrijetijdsbalie in het gemeentehuis bezoeken.

Foto’s door Ronny MULLENS

šŸ¤ž Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten