• 19/05/2024

Chantal Smedts uit Kapellen lanceert boek met ’52 Quotes voor leiders’

KAPELLEN – Chantal Smedts (zie foto) is al 30 jaar ondernemer in hart en nieren. Als zaakvoerder van Qlick uit Kapellen, haar woonplaats, en Master Certified Coach begeleidt ze samen met haar team bedrijfsleiders, ondernemers en teams naar een hoger niveau. Ze schreef al een aantal boeken rond leiderschap waarin innermanagement steeds centraal staat. Met dit boek wil ze haar inzichten op een eenvoudige en originele manier delen.

Smedts is een krachtige vrouw die met passie in het leven staat en elke nieuwe uitdaging graag aangaat. Ze heeft de unieke gave om perfect in te spelen op de rijke waaier van menselijke emoties.

In haar coachings en trainingen vertrekt ze steeds vanuit haar eigen authenticiteit. Haar aanpak is actief, creatief en resultaatgericht en de balans tussen innerlijk en uiterlijk is voor haar essentieel.

Als ondernemersvrouw in hart en nieren creëert ze steeds opnieuw succesformules. Dit bewees ze al meerdere malen in het bedrijfsleven, waar zij al enkele succesvolle bedrijven opstartte. Haar groot hart komt tot uiting via haar inzet voor goede doelen.
Het ‘Kleine boekje met grote ideeën’ is een boekje om niet te onderschatten. Het boek biedt 52 waardevolle quotes, één voor elke week van het jaar om mee aan de slag te gaan. Het is een bron van inspiratie en inzicht voor leiders en iedereen die streeft naar persoonlijke groei.

De zorgvuldig geselecteerde citaten zijn geïnspireerd op ervaringen die de auteur Chantal Smedts tegen kwam in haar praktijk als coach.

Enkele quotes: ‘Winnen begint bij beginnen’, ‘Kijk terug met nostalgie, niet met verlangen’, ‘Je draagt geen maatpak om te kamperen’.

Het zijn elk op zich krachtige citaten en inzichten die je uitdagen om na te denken en antwoorden te vinden op de dagelijkse vragen waarmee leiders worden geconfronteerd. Bij elke quote bevindt zich op de linkerpagina altijd een begeleidende tekst om de context van de quote te begrijpen en er zelf mee aan de slag te gaan.

Met één citaat voor elke week van het jaar, helpt ‘Kleine boekje met grote ideeën’ je bij het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap, ook wel bekend als innermanagement.

Want zoals Chantal Smedts benadrukt, begint elke vorm van leiderschap bij jezelf. Dit boek is meer dan zomaar een verzameling citaten. Het is een gids die je aanmoedigt om de diepte van je eigen potentieel te verkennen en te benutten. Of je nu een bedrijfsleider, ondernemer, of iemand bent die simpelweg streeft naar groei en zelfverbetering, ‘Kleine boekje met grote ideeën’ zal je helpen om je doelen te bereiken.

Chantal Smedts, een ondernemer met een indrukwekkend trackrecord van 30 jaar, heeft met ‘Kleine boekje met grote ideeën’ een boek gecreëerd dat lezers de mogelijkheid biedt om elke week van het jaar te starten met een nieuwe dosis inspiratie en reflectie. Dit boek is ontworpen om je te helpen sterker in het leven te staan en een betere leider te worden, ongeacht je achtergrond of ambities. Evy Gruyaert getuigt. ‘Het zijn soms kleine inzichten die voor grootse veranderingen kunnen zorgen. Dat heb ik zelf gemerkt tijdens mijn coachingtraject bij Chantal Smedts, de auteur van dit fijne boekje.’

‘Het kleine boekje met grote ideeën 52 Quotes voor bewust leiderschap’ van Chantal Smedts is uitgegeven bij Pelckmans (ISBN 978-94-6337-816-1) en kost 22 euro. Het is een paperback en telt 112 bladzijden. Het werd vanochtend voorgesteld op het hoofdkantoor van Qlick. (EM / Foto Qlick)

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten