• 24/05/2024

Cardoen Wilrijk zoekt 50 nieuwe werknemers, Merksem steunt buurtcentrum

WILRIJK – Cardoen Wilrijk is op zoek naar 50 nieuwe werknemers. Die moeten tegen maart allemaal aan de slag zijn in hun reconditioning center of TRC. De autosupermarkt organiseert daarom deze maand vier jobdagen. De nieuwe werknemers kaderen in de ambitie van Cardoen om nog verder te groeien, en de opening van hun TRC in november 2021.

Het zijn niet enkel technische profielen die men aanbiedt. De autosupermarkt is ook nog op zoek naar administratieve medewerkers en leidinggevenden. Sollicitanten krijgen de kans om tijdens de jobdag met verschillende potentiële collega’s te praten en de sfeer op het bedrijf op te snuiven. Om de drempel voor sollicitanten zo laag mogelijk te houden, is iedereen welkom op de jobdag zelf. Vooraf inschrijven is niet nodig.

Co CEO Ivo Willems: ‘De juiste technische profielen zijn al langer moeilijk te vinden. Daarom willen we kandidaten overtuigen door onze deuren open te gooien en alles eenvoudig te houden. Sollicitanten moeten niet vooraf inschrijven of hun cv doorsturen. Ze komen gewoon langs en krijgen een blik op hoe de sfeer is, en waar of met wie ze mogelijk zullen samenwerken in de toekomst.’

Sollicitanten met minder of geen ervaring zijn ook welkom tijdens de jobdagen. Iedereen krijgt bij zijn start een uitgebreide opleiding. Willems: ‘Bij Cardoen geloven we in een opleidingstraject voor iedereen die bij ons start. Een uitgebreide ervaring is dus zeker niet nodig voor bepaalde functies. En ook ambitieuze mensen zijn bij ons aan het juiste adres. We verwachten als bedrijf de komende jaren sterk te groeien. En daarbij zullen er zeker ook kansen komen voor onze eigen mensen. Voor ons is het ook belangrijk dat onze mensen zich hier goed voelen, en de sfeer onder collega’s ook optimaal is. De mensen die eind januari bij ons solliciteren, kunnen meteen bij ons beginnen. Wie een goede indruk nalaat, weet mogelijk dezelfde week al of hij/zij voortaan deel uitmaakt van de Cardoen-familie.’ De jobdagen van Cardoen vinden plaats op vrijdag 21, zaterdag 22, vrijdag 28 en zaterdag 29 januari in het filiaal in Wilrijk, Boomsesteenweg 950-958 tussen 15 en 21 uur op vrijdag en op zaterdag tussen 9 en 17 uur. Meer info: https://www.cardoen.be/nl/jobdag?gclid=CjwKCAiAxJSPBhAoEiwAeO_fPx-n2TMfmnTEzNLAV5mxip7ElTkYMSvvT2OoBvipibk3sfr3EVlX0RoCJAUQAvD_BwE

De eindejaarsreceptie van district Merksem eind 2021 kon omwille van de geldende coronamaatregelen niet plaatsvinden. Het district kon zijn inwoners dus niet trakteren. Bovendien was er ook geen opbrengst van bijkomende consumpties die aan het lokale goede doel van dit jaar – buurtcentrum Stroboertje – kon worden geschonken.

Het districtsbestuur van Merksem koos er alsnog voor een bedrag van 1 500 euro te schenken aan het buurtcentrum, om de werking een boost te geven. Dit bedrag stemt overeen met wat tijdens de eindejaarsreceptie gemiddeld de opbrengst is voor de goede doelen.

Buurtcentrum Stroboertje verzorgt wekelijks een voedselpakket voor meer dan 600 Merksemse gezinnen die het moeilijk hebben. Bovendien kan je in het buurthuis elke dag een gezonde maaltijd nuttigen tegen een billijke prijs. Meer info: www.buurtcentrumstroboertje.be. (EM / Foto Cardoen)

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten