• 20/06/2024

Cambio heeft voortaan vier elektrische deelwagens in stad Herentals

HERENTALS – Stad Herentals is vanochtend gestart met het autodeelsysteem van Cambio. Dankzij de vier elektrische deelauto’s hoef je zelf geen auto meer te hebben om er eentje te gebruiken. Autodelen is een flexibele formule waarbij dag en nacht auto’s klaar staan op een vaste standplaats voor iedereen die mee in het verhaal stapt.

Er staan vier deelwagens ter beschikking in het centrum van de stad. Je vindt er één aan het administratief centrum, het parkeerterrein van de Molenvest, het parkeerterrein aan het Stationsplein en aan het parkeerterrein van de Boerenkrijglaan. Het gaat om elektrische wagens, die je op deze locaties kan opladen aan een laadpaal.

 Als je je aansluit bij het autodeelsysteem, kan je een Cambio-wagen reserveren voor de periode dat je er één wil, op het moment dat je het best uitkomt. Als gebruiker betaal je in functie van het gebruik – oftewel tijd en kilometers – en kan je dus heel wat geld uitsparen. Al zeker wanneer je een wagen slechts sporadisch gebruikt.

 Van het onderhoud, de keuring en de administratie van de deelwagens hoef je je niets meer aan te trekken, want dat wordt allemaal geregeld. Kortom: een autodeelsysteem is ideaal voor wie maar af en toe een wagen nodig heeft of als alternatief voor de vaak minder gebruikte tweede wagen.

 Ben je benieuwd naar het autodeelsysteem van Cambio? Kom dan naar het infomoment op donderdag 20 april om 19.30 uur in zaal ’t Hof (Grote Markt 41). Info: www.cambio.be/herentals.

Foto’s Ronny MULLENS

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten