• 27/05/2024

Boechout wandelt en fietst voor de achttiende maal, Paintfactory verhuist in Wommelgem

BOECHOUT – Op zaterdag 11 november kan je meedoen met de achttiende editie van Boechout wandelt en fietst (zie foto). De routes leiden je langs de mooiste wegen en paden in en rond het landelijke Vremde. Er zijn drie wandelroutes, vier fietsroutes en een uitdagende gravelroute. Inschrijven kan nog tot en met vrijdag 10 november.

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de gemeente (samen met de sportraad, de Werkgroep Trage Wegen, Pasar en Natuurpunt) op zaterdag 11 november Boechout wandelt en fietst. Er is keuze uit drie wandeltochten van zes, negen of twaalf kilometer, vier recreatieve fietstochten tussen 34 en 53 kilometer en een uitdagende gravelroute van 57 kilometer. Rudi Goyvaerts (PRO Boechout & Vremde), schepen van sport: ‘We kijken ernaar uit om, traditiegetrouw, op zaterdag 11 november weer samen met alle inwoners op pad te gaan, en al fietsend of wandelend te genieten van enkele mooie routes vanuit Vremde. Voor de liefhebbers van gravelen hebben we dit jaar een langere route van 57 kilometer uitgestippeld. Plezier gegarandeerd.’

Starten kan tussen 9.30 uur en 14.30 uur bij zaal Den Boom (Boomkensstraat 4A) in Vremde. Daar kom je ook terug aan. Bij de start- en aankomstplaats, en onderweg, kan je genieten van een drankje en een hapje bij de vrijwilligers van petanqueclub Recyclage, Natuurpunt en De Maanwandelaars. Deelname kost zes euro (twee consumpties en stukje fruit inbegrepen) en is gratis voor kinderen tot twaalf jaar. De wandeling van zes kilometer is buggy- en rolstoeltoegankelijk. De wandeling van negen kilometer is buggyvriendelijk.

Inschrijven kan hier nog tot en met 10 november (13 uur)  of op de vrijetijdsdienst (tijdens de openingsuren). Zeker voor wie de gravelroute doet, is het belangrijk om op voorhand in te schrijven. Zo kan je de gpx-route tijdig op je fietscomputer installeren. Wil je toch de dag zelf inschrijven? Dat kan in zaal Den Boom. Betalen kan er via Payconiq.

Door je in te schrijven maak je automatisch kans op een mooie prijs van de Boechoutse middenstand. Ook voor kinderen tot twaalf jaar valt er wat te beleven en te winnen. Onderweg kunnen ze enkele zoekopdrachten uitvoeren en zo een leuke prijs winnen.

In een wereld waar het interieur meer dan ooit een verlengstuk is van persoonlijke stijl en levenskwaliteit, innoveert Paintfactory voortdurend. Na elf succesvolle jaren en meer dan 4 000 nieuwe klanten in de laatste vijf jaar, is Paintfactory Antwerpen klaar voor een nieuwe fase. De winkel verhuist naar een ruimer pand aan het rondpunt van Wommelgem, de Autolei 315, en opent de deuren op dinsdag 28 november. De oude winkel aan de Herentalsebaan blijft open tot zaterdag 25 november om een soepele overgang voor de klanten te garanderen.

Lore Knevels, winkelverantwoordelijke: ‘De nieuwe locatie is twee keer zo groot als de vorige en biedt ruimte voor meer dan alleen verf. We creëren een plek waar zowel onze professionele als particuliere klanten in alle rust onze producten en afwerkingen kunnen ontdekken, onder het genot van een goede kop koffie. Het innovatieve showroomconcept dat eind 2021 in Kortrijk werd gelanceerd, wordt doorgetrokken. Hier kunnen klanten niet alleen kleur, maar ook textuur in actie zien.’

Met nu vijf fysieke winkels en een succesvolle webshop blijft Paintfactory zijn aanwezigheid in de markt vergroten. Milojka De Weweire, marketing manager bij Paintfactory: ‘Onze groei stopt hier niet. In 2024 hebben we plannen voor verdere uitbreiding om nog meer mensen te bereiken met onze unieke combinatie van kwaliteit, advies en toegankelijkheid.’ Paintfactory is het no-nonsense winkelconcept van gevestigde waarde Bevepe, verfproducent uit Brugge. (EM / Foto Gemeente Boechout)

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten