• 21/05/2024

Ontvangst nieuwe inwoner Niel

Bestuur Niel ontvangt haar nieuwe inwoners

NIEL – Afgelopen zondag mocht het lokaal bestuur Niel de nieuwe inwoners van de gemeente feestelijk ontvangen in het Huis van de Nielenaar.

Het was de perfecte gelegenheid voor de nieuwe inwoners van Niel om kennis te maken met het lokaal bestuur en de gemeente.

Het werd een leuke dag met fijne ontmoetingen, een gezellige drink en een mooie wandeling onder leiding van het Niels Erfgoed Archief (NEA), en die zorgde voor een boeiende en informatieve wandeling langs enkele historische bezienswaardigheden van Niel.

Voor herhaling vatbaar dus!


Ben je zelf een tijdje terug in Niel komen wonen en heb je geen uitnodiging voor de ontvangst van de nieuwe inwoners gekregen? Geen zorgen, want later dit jaar komt een volgende reeks nieuwe inwoners nog aan de beurt! Meer info over deze hernieuwde traditie volgt binnenkort. Intussen kan je alvast meegenieten met deze foto’s!

Heb je de eerste ontvangstdag gemist en wil je er graag de volgende keer bij zijn? Houd de website van het lokaal bestuur in de gaten voor meer informatie over de volgende ontvangst van nieuwe inwoners!

Foto’s Ronny MULLENS

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten