• 16/07/2024

Berlaar vierde 25 jaar Roefeldag

BERLAAR – Vandaag organiseerde de Vrijetijdsdienst van de lokale overheid opnieuw de jaarlijkse Roefeldag in Berlaar. Deze editie was extra feestelijk omdat kinderen voor de 25e keer konden deelnemen aan Roefelen.

Ze konden een etalage maken, aan auto’s werken, een dag doorbrengen met de politie en meer. Berlaar presenteerde opnieuw haar zakelijke gemeenschap tijdens deze 25e editie van Roefeldag. Deze dag biedt kinderen tussen 6 en 12 jaar de kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij bedrijven, verenigingen en organisaties.

“De Berlaarse Roefeldag is een prachtige gelegenheid voor kinderen om op speelse en interactieve wijze kennis te maken met de professionele wereld in onze gemeente,” aldus Schepen van jeugd Suzy Put. “Het biedt hen niet alleen een leuke dag vol activiteiten, maar ook unieke leerervaringen. Het versterkt verder de band tussen onze bedrijven, verenigingen, organisaties en onze gemeenschap.”

Meer dan 32 handelaars en organisaties openden hun deuren voor kinderen op zaterdag. “Als lokale overheid nemen we ook graag deel aan deze dag. Kinderen kunnen naar onze bibliotheek gaan of naar de onderhoudsafdeling, maar we bieden ook een rondleiding door het stadhuis en een kindercollege waarin we enkele belangrijke thema’s bespreken,” aldus de dienst.

Foto’s Kris Martlé Fotografie

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten