• 16/07/2024

Berlaar-Heikant maakt zich op voor Heikermis

BERLAAR – Vanaf vrijdag 12 juli staat Berlaar-Heikant weer vijf dagen lang volledig in het teken van mosselen, kermisattracties en optredens. De jaarlijkse kermis is er telkens weer één groot feest.
Naar goede gewoonte stellen de Heikantse verenigingen en horecazaken alles in het werk om de kermisattracties te begeleiden met allerhande randactiviteiten en voldoende drank- en eetgelegenheden. Naast heerlijke mosselen staan er ook nog enkele optredens en openluchtfuiven op het programma.
Omdat de rijbaan omgevormd wordt tot een groot terras, wordt een deel van de Aarschotsebaan afgesloten voor alle verkeer tijdens de kermisdagen. Op zaterdag en zondag gebeurt dat tussen 14 en 5 uur, op maandag en dinsdag van 18 tot 5 uur.

Heikermis loopt dit jaar van vrijdag 12 tot en met dinsdag 16 juli. Tijdens de kermisdagen is er een tijdelijk verkeersreglement van kracht. Zo worden op zaterdag 13 juli (van 14 tot 5 uur), zondag 14 juli (van 14 tot 5 uur), maandag 15 juli (van 18 tot 5 uur) en dinsdag 16 juli (van 18 tot 5 uur) volgende straten afgesloten voor het verkeer:

– de Aarschotsebaan, tussen het kruispunt met de Houwstraat en pand nummer 66;
– de Melkouwensteenweg, tussen het kruispunt met de Aarschotsebaan en de Heideroosstraat.

Er wordt een omleiding voorzien via de Houwstraat en Steenbeek (Lier-Aarschot), via de Isschotweg (Berlaar-Itegem) en via N10 naar Steenbeek (Smidstraat).

Foto gemeente Berlaar

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten