• 20/06/2024

Belgisch kampioen Sami Abdul Wahid op openluchtboksmeeting in Spoor Oost

BORGERHOUT – Ook helemaal in de ban van de Olympische Spelen? Intussen wil je misschien toch nog eens graag een live sportevenement met (zittend) publiek meemaken.

Dan kan je op 15 augustus naar Spoor Oost voor Olympisch boksen in openlucht. Het is bovendien een unieke kans om potentieel Olympiër Sami Abdul Wahid aan het werk te zien.

Heel wat Borgerhoutse en Antwerpse boksers zijn klaar om voor het eerst sinds anderhalf  (corona)jaar nog eens een tegenstander in de ogen te kijken.

De rauwe Spoor Oost site met de overdekte hangar in de schaduw van de iconische gele kranen leent zich perfect tot dit openluchtevenement met Olympisch boksen.

Eén van de toppers op de affiche is Sami Abdul Wahid, hij werd al drie keer Vlaams en één keer Belgisch kampioen en is een kanshebber om België te vertegenwoordigen op de Olympische Spelen in Parijs (2024).

Een unieke kans om deze potentiële Olympiër aan het werk te zien dus. Hij zou maar wat graag in de voetsporen van zijn vader treden, die voor Afghanistan brons behaalde op de Olympische Spelen.

Vanaf 14 uur kan je maar liefst twintig kampen Olympisch boksen bewonderen. Dit evenement wordt georganiseerd ter promotie van de Vlaamse bokssport door de Borgerhoutse boksclub BBS Antwerpen, de Vlaamse Boksliga en Fight Rep.

Je kan online tickets reserveren via https://billetto.be/e/fight-factory-park-spoor-oost-Tickets-555950 of betaalt de dag zelf. Tickets kosten vijf euro. Alle plaatsen zijn zittend en overdekt onder de hangar.

Ontsmet je handen aan de inkom, hou afstand en draag je mondmasker tot je op je plaats zit. Tijdens de het evenement kan je je mondmasker afnemen wanneer je op je stoel zit. (EM / Foto Stad Antwerpen )

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten