• 14/07/2024

Belevingsexpo ‘Een zee van Liefde’ te bekijken in bibliotheken van Kontich en Edegem

KONTICH/EDEGEM – Pieter Gaudesaboos, één van onze meest kleurrijke en veelzijdige illustratoren, nodigt het publiek uit om zijn artistieke wereld te verkennen in de belevingsexpo ‘Een Zee van Liefde.’

Bekend om zijn vermogen om verhalen tot leven te brengen voor lezers van alle leeftijden, presenteert Gaudesaboos twee van zijn meest geliefde werken: ‘Een Zee van Liefde’ en ‘Klein Verhaal met een Hart.’

Met zijn boek ‘Een Zee van Liefde’ won Gaudesaboos de prestigieuze Boon-literatuurprijs. De jury prees het als een moderne klassieker, terwijl lezers massaal vielen voor de warmte en diepgang van dit werk.

‘Klein Verhaal met een Hart’ daarentegen is subtiel en teder, maar draagt een schoonheid die even ver reikt.

Wil je de personages Pinguïn, Beer en Mier van dichtbij leren kennen? Ben je benieuwd naar de creatieve keuzes van Gaudesaboos, zoals het gebruik van een regiestoel, sneeuwstormen en marathonschoenen?

Kom dan naar de belevingsexpo ‘Een Zee van Liefde’ in een Bibkwintet bibliotheek bij jou in de buurt.

De tentoonstelling is te bezoeken vanaf vandaag tot en met zaterdag 4 mei in de bibliotheken van Kontich en Edegem.

In de bibliotheken van Aartselaar, Boechout, Hove, Lint en Mortsel is er tijdens de expo een leuke, interactieve themastand te ontdekken. Scholen zijn ook welkom om de tentoonstelling te bezoeken.

Vanochtend werd de expo feestelijk geopend. Pieter Gaudesaboos zelf was aanwezig en nam de bezoekers mee op een betoverende reis door de wereld van Pinguïn, Beer en Mier.

Hij las ook voor uit zijn werken. De feestelijke opening vond eerst plaats in de bibliotheek van Kontich en nadien in de bibliotheek van Edegem. Uiteraard werd er gezorgd voor hapjes en drankjes. (EM)

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten