• 19/06/2024

Bekende Duffelse schoenmaker legt vanavond eed af als nieuw gemeenteraadslid  

DUFFEL – De Duffelse gemeenteraad maakt zich op voor een wissel. Lise Switers, gemeenteraadslid voor Groen, werd recent mama. Tijdens haar bevallingsverlof wordt ze vervangen door eerste opvolger Benny Sneyers, de bekende Duffelse schoenmaker.

 Vanavond legt Benny Sneyers (zie foto) de eed als gemeenteraadslid af. Lise Switsers werd recent mama en geniet de komende tijd van het prille familiegeluk. En dus vervangt schoen- en slotenmaker Benny Sneyers Lise gedurende drie maanden.

Fractieleider Staf Aerts: ‘‘We kijken uit naar Benny’s enthousiasme in de gemeenteraad. Of je hem nu in zijn winkel of op straat tegenkomt, Benny wenst je steevast een uitbundige ‘Goeiemorgen. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. In de gemeenteraad zal hij vanaf vanavond met evenveel passie de stem van de ondernemende Duffelaars vertolken.’

Sneyers: ‘Al ruim 35 jaar werk ik als schoenmaker in Duffel. Op die manier krijg ik de kans om met veel Duffelaars een klappeke te doen. Zo hoor ik op een vlotte manier wat er leeft in Duffel en wat de Duffelaars bezighoudt. Ik wil me vooral inzetten voor veilige straten, meer groen en gezellige buurten. Het leven is te mooi om verzuurd rond te lopen. Vrolijke mensen in propere straten, daar hou ik van. Ook wil ik jongeren actief steunen om meer aan sport te doen. Dat is gezond én plezant. Dat zie ik als trouwe supporter van basketbalclub BBC elke week opnieuw.’ (EM / Foto Groen Duffel)

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten