• 19/05/2024

Begin september strijkt Levensloop opnieuw neer in Schoten

SCHOTEN – Op zaterdag 7 en zondag 8 september komt Levensloop opnieuw naar Schoten. Levensloop is een feestelijk en sportief evenement met als doel geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.

De kick-off van dit evenement vond vanavond plaats in de raadzaal van het gemeentehuis. Tijdens deze kick-off stelden burgemeester Maarten De Veuster en Paul De Swaef (beiden N-VA), schepen van sport, en het Levensloopcomité het concept voor aan geïnteresseerde teams.

Het opzet van Levensloop is simpel: gedurende 24 uur lossen teams elkaar af tijdens een wandel- en loopestafette. Er moet telkens minstens één persoon per team op het parcours in het gemeentepark aan het wandelen of lopen zijn. Inschrijven kost tien euro per persoon.

De opbrengst van Levensloop gaat integraal naar de Stichting tegen Kanker. De Stichting heeft maar één ambitie: zoveel mogelijk vooruitgang in de strijd tegen kanker boeken.

Zo zorgt de stichting voor financiële steun voor het oncologisch onderzoek in België, zorgt ze voor sociale dienstverlening voor patiënten en hun naasten, promoot ze een gezonde levensstijl en informeert ze rond het thema.

Meer info en inschrijven kan je hier

Marc DEMARTIN

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten