• 18/07/2024

Basic-Fit vestigt zich in Bruul Mechelen, Duffel zoekt nieuwe medewerkers

MECHELEN  – Een nieuw filiaal van Basic-Fit vestigt zich in de Bruul in Mechelen. Het fitnesscentrum komt boven het pand van Decathlon. De werken aan de winkelruimte worden nog deze maand opgestart, de opening is omstreeks midden april voorzien.

Boven Decathlon op Bruul 107 komt er vermoedelijk midden april – de uitbaters mikken op maandag 11 april  – een nieuw fitnesscentrum van Basic-Fit. Naast de vestigingen in Mechelen Noord, Mechelen Zuid en op de binnenring van de stad, komt er nu op de Bruul ook een filiaal in het stadshart. Marketing Manager Kevin Ayeni: ‘Mechelen is een aantrekkelijke stad waar we nog veel potentieel zien om mensen meer aan het sporten te krijgen. Door pal in het winkelhart een filiaal te openen, boren we ook een nieuw publiek aan. We willen aanwezig zijn op een goede centrumlocatie die gemakkelijk bereikbaar is te voet of met de fiets of via het openbaar vervoer. We voelen de dynamiek die leeft in de Bruul en we willen er graag deel van uitmaken.’ Basic-Fit wordt 1 700 vierkante meter groot.  Naast de hosts zal er werkgelegenheid zijn voor een hoofdtrainer die een team van personal coaches zal aansturen. Met een lidmaatschap krijgen leden toegang tot alle Basic-Fit centra in België (206 filialen) en in Europa (meer dan 1 000 filialen). Vooraleer de bekende fitnesszaak de deuren kan openen, moeten enkele werkzaamheden gebeuren. Op weekdagen is Basic-Fit in de Bruul open van 7 uur tot 22.30 uur. Zaterdag en zondag kan je er van 9 tot 16 uur terecht.

Greet Geypen (Open Vld), schepen van economie: ‘Ondanks de coronaproblematiek houdt ons handelsapparaat goed stand. We mochten al meerdere nieuwe zaken verwelkomen. De komst van een fitnesscentrum in ons winkelhart zorgt nog meer voor een gevarieerd aanbod van ons handelsapparaat. Na de opening van Lumière is dit opnieuw een zaak met ruimere openingsuren zodat er na sluitingsuren van de winkels, meer leven in de stad is. Het is goed dat er naast handelszaken ook andere ondernemingen aangetrokken worden, zoals in dit geval een fitnesszaak. Een ruim en gevarieerd aanbod maakt ook dat er meer publiek naar ons winkelcentrum afzakt.’

Bij het lokaal bestuur van Duffel zoekt men momenteel verschillende nieuwe medewerkers voor heel uiteenlopende functies. Zowel voor het gemeentehuis als voor het woonzorgcentrum staan er een aantal  vacatures open. Hiermee biedt het lokaal bestuur verschillende kansen aan. Een campagne met nieuwe banners zet de vacatures in de kijker.

Bij lokaal bestuur Duffel kan je aan de slag in een waaier van verschillende disciplines: van de administratie over de technische dienst, tot het onderwijs en de zorg. In het gemeentehuis kan je aan de slag als coördinator mobiliteit, duurzaamheid en lokale economie, als afdelingshoofd van het technisch centrum, als zaalwachter, of als directeur voor gemeentelijke basisschool ‘t Kofschip. Bij de zorgcampus kan je snel starten als verpleegkundige, zorgkundige, hulpkok, ergotherapeut of logistiek medewerker met een contract van onbepaalde duur. Burgemeester Sofie Joosen (N-VA): ‘Een modern en flexibel personeelsbeleid zorgt er mee voor dat we een sterke en efficiënte overheid kunnen zijn. Als grote werkgever binnen Duffel willen we ook een organisatie zijn waar elk talent zich kan ontwikkelen en zich thuis voelt.’ Meer info: www.duffel.be/vacatures. (EM / Foto Pxhere)

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten