• 23/06/2024

Peter Wouters – schepen, Bart De Wever burgemeester van Antwerpen, Tom Waes

Bart De Wever en kersvers peter Tom Waes openen Sinksenfoor.

BORGERHOUT – Vanmidddag, omstreeks 14 uur,  werd de Sinksenfoor officieel geopend door burgemeester Bart De Wever en Peter Wouters (beiden N-VA), schepen van foren, onder het goedkeurend oog van peter Tom Waes.

Als echte Antwerpenaar is hij fier om deze titel te mogen dragen en trok hij samen met de burgemeester naar de 35 jaar oude attractie ‘Deco Dance’.

Voor de burgemeester was dit maar een opwarmertje. Nadien trok hij resoluut naar V-Maxx om vanop 60 meter hoogte de kermis te overschouwen.

Dat de Sinksenfoor leeft in Antwerpen bleek door het groot aantal BV’s dat dit moment niet wilde missen.

Karen Damen, Hans Otten, Katia Alens, Michel Follet, Joyce De Troch, Tania Dexters, Sandra Joine, Lesley-Ann Poppe, Kelly en Shania Pfaff en Miss België Emilie Vansteenkiste genoten met volle teugen.

De Sinksenfoor staat op Spoor Oost tot en met zondag 2 juli en kan je best bezoeken met de fiets of het openbaar vervoer.

Je kan er terecht op maandag, dinsdag en donderdag van 16 uur tot middernacht, op woensdag al vanaf 14 uur, op vrijdag tot 1 uur, op zaterdag tot van 14 uur tot 2 uur en op zondag van 14 uur tot middernacht. Morgen, pinksterzondag, blijft de foor één uurtje langer open.

Foto’s Ronny MULLENS

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten