• 20/06/2024

Aldi vernieuwt dit jaar 100 van haar winkels. Nu is Schoten aan de beurt.

SCHOTEN – De ALDI-winkel aan de Paalstraat in Schoten sluit tijdelijk de deuren voor werken. De inrichting wordt vernieuwd en de koeling wordt vervangen door een duurzame CO2-koeling.

Om de ombouw mogelijk te maken, sluit ALDI Schoten vanaf morgen zaterdag 15 april om 17 uur en heropent op zaterdag 22 april om 8.30 uur.

In afwachting kunnen klanten terecht in de nabijgelegen ALDI-winkels in Deurne (Bisschoppenhoflaan), Merksem en Sint-Job.

Het versassortiment bij ALDI is de laatste jaren sterk gegroeid. De discounter biedt een uitgebreid aanbod vers vlees aan waarvan meer dan 90 procent van Belgische afkomst is en dat tijdelijk uitgebreid is met typische barbecuereferenties. Bovendien breidde het aanbod losse groenten en fruit fors uit.

Dat versassortiment krijgt een prominente plaats vooraan de winkel. Klanten vinden in de vernieuwde winkel alle verse groenten en fruit, vers vlees en verse vis onmiddellijk bij het binnenkomen van de winkel.

Op die manier wordt een heuse versmarktbeleving gecreëerd. Ook het eiland met de wekelijkse promo’s op verse groenten en fruit staat voortaan bij de ingang van de winkel.

Annelies Janssens, Manager Verkoop van het regionale hoofdkantoor ALDI Turnhout: ‘Negen op tien kopen vers bij ALDI.’

‘ALDI heeft de afgelopen jaren forse inspanningen geleverd op het vlak van verse producten. Het aanbod groenten en fruit groeide vorig jaar met tien procent en ook het Belgisch versvleesassortiment werd stelselmatig uitgebreid. Er worden ook steeds meer referenties verse groenten en fruit los aangeboden.’

‘Met onze nieuwe winkelinrichting maken we het winkelen nog eenvoudiger voor hen. Door onmiddellijk vooraan de winkel onze verse groenten en fruit, vers vlees en verse vis aan te bieden kan de winkelkar meteen gevuld worden met het meest essentiële.’

De bakkerijafdeling met vers brood, afgebakken koffiekoeken en broodjes blijft aanwezig in de eerste gang.

De wekelijkse promoties (de ALDI Specials) komen telkens in het midden van iedere gang. De gekende tijdelijke aanbiedingen op woensdag en zaterdag worden analoog aan de ALDI-folder verdeeld over twee winkelgangen achteraan de winkel.

De nieuwe inrichting kadert binnen een grootschalige vernieuwing van het winkelpark van ALDI.

De discounter opent alle nieuwe en vernieuwde winkels met vers vooraan. Nu zijn ook de bestaande winkels aan de beurt.

In 2022 kregen in totaal een 50-tal ALDI-winkels de nieuwe inrichting. Dit jaar komen er daar nog eens 100 bij.

De winkel wordt ook uitgerust met een duurzame CO2-koeling met 100 procent natuurlijke koelmiddelen.

De omschakeling naar de milieuvriendelijke koeling neemt iets meer tijd in beslag. Daardoor zullen gekoelde producten pas vanaf vrijdag 28 april beschikbaar zijn in ALDI Schoten. (EM / Foto ALDI)

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten