• 18/07/2024

Al 160 000 tickets verkocht voor ‘De 3 Biggetjes’. Musical komt 22 keer naar Antwerpen

ANTWERPEN – Vandaag ging in de Capitole in Gent de nieuwe versie van de sprookjesmusical ‘De 3 Biggetjes’ in première.

Het werd een kleurrijke voorstelling vol humor, spanning, en een vleugje romantiek. Marthe, Hanne en Julia spelen de dappere biggetjes Knirri, Knarri en Knorri en maken met deze voorstelling een hun musicaldebuut.

Marie Verhulst is konijn Pluisje en wordt omringd door andere kleurrijke dieren in het grote beestenbos.

Drie daarvan zijn de drie ondeugende wolven Willy, Waldo, en Wuppert, vertolkt door Michiel De Meyer, Gio Kemper, en Louis Thyssen.

De 3 Biggetjes is te zien in de grootste theaters van Vlaanderen én Nederland. Momenteel zijn er meer dan 160 000 tickets de deur uit en zijn er al heel wat voorstellingen uitverkocht.

In de Antwerpse Stadsschouwburg zijn er 22 voorstellingen van donderdag 9 tot en met maandag 22 mei. Zes vertoningen zijn uitverkocht.

Marthe: ‘We hebben er hard voor gerepeteerd, en ik ben dan ook zo blij dat we vandaag onze première konden spelen. Van de muziek van ‘De 3 Biggetjes’ word je meteen goed gezind.’

Hanne: ‘Het is onze eerste musical en wat voor één. Ik ben zo blij dat we samen met deze fantastische cast deze magische voorstelling opnieuw tot leven mogen brengen.’

Julia: ‘Ik ben al maanden aan het aftellen naar deze dag. In een musical spelen is echt iets wat al heel lang op mijn bucketlist stond. Ik kan wel zeggen dat vandaag een droom in vervulling is gegaan.’

Studio 100 heeft een rijke traditie van familiemusicals zoals Sneeuwwitje, Pinokkio, Doornroosje, De Kleine Zeemeermin, Robin Hood en Alice in Wonderland.

In deze nieuwe uitvoering van De 3 Biggetjes kunnen zowel de trouwe fans van het eerste uur als de nieuwe generatie musicalliefhebbers zich verwachten aan een overvloed aan nostalgische momenten.

De cast: Knirri (Marthe De Pillecyn), Knarri (Hanne Verbruggen), Knorri (Julia Boschman), Willy (Michiel De Meyer), Waldo (Gio Kemper), Wuppert (Louis Thyssen), Vader Wolf (Peter Thyssen), Mama Big (Nurlalia Karim), Pluisje (Marie Verhulst) en Vos Loewie (Walter Baele).

Tickets kan je hier bestellen.  (EM / Foto’s Studio 100)

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten