• 24/05/2024

Acht Kempense gemeenten organiseren derde editie van Ramp?Zalig!

MOL – Is skaten helemaal jouw ding en ben je jonger dan 25 jaar? Dan dagen  de dienst en jeugd en sport van Mol, jeugdhuis Tydeeh en de gemeenten/steden Balen, Dessel, Retie, Meerhout, Laakdal, Geel en Lommel je uit om deel te nemen aan de derde editie van ‘Ramp?Zalig! ONLINE – skate editie’.

Geen fysieke wedstrijd deze keer, maar online dus. Hoe deelnemen? Breng jezelf tijdens het skaten in beeld en bezorg je filmpje voor vrijdag 8 oktober via Rampzaligonline@gmail.com.

Daarna beslist een jury wie wint. Op zaterdag 16 oktober om 14 uur worden de winnaars bekendgemaakt aan jeugdhuis Tydeeh, Rivierstraat 8. Hou zeker ook de facebookpagina en Instagram van Jeugdhuis Tydeeh in de gaten.

Je filmpje duurt maximum twee minuten. Bij het doorsturen van je filmpje vermeld je zeker je naam, je categorie (beginners of gevorderden), je Gsm-nummer – dan kan men je bellen als je gewonnen hebt – en geef ook door of men je filmpje online mag zetten.

Spelregels voor beginners: je bent jonger dan 25, je brengt jezelf helemaal in beeld, je showt je beste tricks in een filmpje van maximum twee minuten per deelnemer.

Spelregels voor gevorderden: je bent jonger dan 25, je brengt jezelf helemaal in beeld, toon zeven tricks naar keuze + freestyle in een filmpje van maximum twee minuten per deelnemer. De jury houdt rekening met de moeilijkheidsgraad van de gekozen tricks.

Op 8 oktober bezorgt men de filmpjes aan de juryleden. Zij krijgen een week de tijd om de filmpjes te bekijken en te beoordelen.  (EM / Foto Gemeente Mol)

 

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten