• 23/04/2024

Aantal patiënten ZNA Stuivenberg zakt naar 49, oplossing voor heelkundige ingrepen

ANTWERPEN – ZNA zal patiënten van ZNA Stuivenberg die waren ingepland voor een ingreep, raadpleging of onderzoek zoveel mogelijk een oplossing bieden binnen het ZAS-netwerk (de geplande fusie van ZNA en GZA Ziekenhuizen). Het plan daarvoor is klaar, ZNA zal de patiënten in kwestie zelf contacteren.

Daarnaast kunnen patiënten met vragen over hun situatie terecht op het infonummer 03 217 77 00 (werkdagen van 8-20 uur) en hier

Vrijdag daalt het aantal opgenomen patiënten in ZNA Stuivenberg tot 49.

Door de elektriciteitsproblemen van woensdagavond werden alle operaties, medische beeldvorming en opnames in ZNA Stuivenberg tot en met de verhuis naar ZNA Cadix op 18 september geannuleerd.

Artsen bekijken welke operaties het meest dringend zijn. De dringendste ingrepen vinden plaats in het ZAS-netwerk. Minder dringende ingrepen volgen na de opening in ZNA Cadix.

Voor beeldvorming met röntgenfoto’s en een CT-scan zullen patiënten terechtkunnen in ZNA Sint-Erasmus. De nodige apparatuur is daar aanwezig.

Een derde van de consultaties vindt plaats in een deel van ZNA Stuivenberg dat niet getroffen is door de stroomproblemen. De overige raadplegingen worden verplaatst naar een andere site of uitgesteld.

ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg is niet getroffen door de stroomproblemen en blijft na de opening van ZNA Cadix op de Stuivenbergsite. (EM / Foto ZNA)

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten