• 24/05/2024

Spartacus run 2023

AA Drink Spartacus Run lokte vandaag 7.200 waaghalzen naar de Schorre in Boom.

BOOM – De AA Drink Spartacus Run is aan zijn elfde editie toe en mag zich al jaar en dag de grootste obstakelrun van België noemen. Vandaag kwamen andermaal meer dan 7000 waaghalzen naar Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom voor een uitdagende maar bovenal plezierige hindernissenloop van 10, 5 of 3 km.

Na het warme weer van de laatste weken waren de koude temperaturen (vooral van het water) de ultieme uitdaging in de AA Drink Spartacus Run: 30 hindernissen bedwingen op een parcours van 10 km. Doorzettingsvermogen, teamspirit en plezier zijn de sleutelwoorden. Het parcours was een mooie mix van gekende en gloednieuwe obstakels. Swinging Is Not A Crime en Angelsfalls 2.0 zijn de welluidende namen van de hindernissen die dit jaar de apotheose van het heroïsche parcours vormen.

Naast de traditionele AA Drink Spartacus Run van 10 km was er ook een parcours van 5 km met 20 obstakels en de AA Drink Spartacus Family Run, een aangepast parcours van 3 km met 13 obstakels voor deelnemers van 6 tot 12 jaar.

Toeschouwers konden het spektakel in De Schorre vanop de eerste rij meemaken en zich schor schreeuwen om hun geliefden naar de eindmeet te stuwen.

Foto’s Ronny MULLENS

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten