• 19/05/2024

65 jaar Zilvermeer met feestprogramma – Smaakfestival

MOLWoensdagavond 8 mei zwaaien we onze deuren wagenwijd open om het feestweekend met het grote publiek feestelijk in te zetten en is de toegang tot het Zilvermeer gratis vanaf 17.00 uur. ! Zilvermeer trapt de festiviteiten op gang met een Afterwork – Proms (toegang met ticket). De avond start glamoureus met de Zilvermeerproms: Günther Neefs treedt samen op met Harmonieorkest Mol-Rauw onder leiding van Alex Steurs.
Aansluitend zijn er verschillende dj’s om de afterwork helemaal compleet te maken: DJ Tom La Barraca, Dj LDD & DJ F.R.A.N.K. Doorlopend kan je genieten van overheerlijke streetfood uit alle windhoeken. Het Smaakfestival brengt sfeer, gezelligheid en lekkernijen allerhande. De foodtrucks zijn op woensdag geopend tussen 18.30 uur en 01.00 uur.

Tickets voor de Afterwork – Proms kosten tien euro en koop je via de webshop. Het feestje vindt plaats in openlucht, dus kleed je naar het weer.

Op donderdag 9 mei bestaat het Zilvermeer éxact 65 jaar. Op deze heuglijke dag opent het Smaakfestival vanaf 12.00 uur ’s middags tot 23.00 uur (vrije toegang). Je kan de hele tijd doorlopend genieten van al het lekkers en uiteraard ook heerlijk komen vertoeven op het stand of in de speeltuin. We sluiten de dag in schoonheid af met een openluchtfilm. Deze start na het vallen van de duisternis, rond 21.30 uur. We houden jullie nog even in spanning welke film we gaan vertonen, maar beloven nu al dat het een feelgoodmovie voor het hele gezin wordt. Comfortabele zitjes & snoezelige dekentjes meebrengen mag!

Op vrijdag 10 mei (vrije toegang) staan de deuren van het recreatiedomein wagenwijd open! Iedereen is welkom om gratis van het recreatieaanbod te komen proeven. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur openen diverse Zilvermeer-activiteiten die bezoekers normaal alleen op reservatie, in groep en tegen betaling kunnen beoefenen. Zipline, klimmuur of boogschieten: je kan het allemaal komen proberen. Krijgen jullie honger of dorst van al dat sportief uitleven? De kraampjes van het Smaakfestival zijn geopend tussen 12.00 uur en 23.00 uur.

Zaterdag 11 mei (vrije toegang) brengen we een ode aan lokale muziekbands.
Voor een natje en een droogje zijn de foodtrucks doorlopend geopend tussen 12.00 uur en 23.00 uur. De eerste Kempense band bestijgt het podium om 17.00 uur. Tijdens de change-overtijd tussen de verschillende bands zorgt de fanfare van Mol-Sluis voor muzikale opluistering. Ambiance verzekerd!

Volgende bands schitteren op het podium:
17.00 – 18.15 uur: Cartouche
19.00 – 20.15 uur: Moodcollector
21.00 – 22.30 uur: Lomax

Onze belangrijkste gasten kunnen we uiteraard niet vergeten: zondag 12 mei (vrije toegang) staat helemaal in het teken van de allerkleinsten. Met een heuse kidsnamiddag zorgen we ervoor dat mama’s en papa’s rustig kunnen genieten van de lekkernijen van het Smaakfestival. De kids kunnen zich ondertussen naar hartenlust uitleven op verschillende springkastelen, dansen op vrolijke kinderdeuntjes of gekke bekjes laten schilderen in de grimestand.
Foodtrucks zijn geopend tussen 12.00 uur en 21.00 uur. Kinderdisco Zwanzibar treedt op om 14.00 uur: aan gekke fratskes geen gebrek wanneer deze creatieve duizendpoot het podium bestijgt.
Schuddebollepats! Kaatje, Kamiel en Viktor van Ketnet Junior staan samen met hun 3 knotsgekke muzikanten op het podium tijdens onze kidsnamiddag op zondag 12 mei om 15.00 uur.

Foto’s Ronny MULLENS

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten