• 19/04/2024

4 TACT in ‘t centrum Edegem

4TACT stelt nieuwe cd voor in ‘t centrum in Edegem

toerden door Vlaanderen met het gekende Strangersrepertoire en vulden dit aan met verschillende eigen nummers in uiteraard dezelfde stijl.

In 2021 was er een eerste full cd en op 15 maart 2024 werd de tweede full cd die de titel kreeg ‘HALF OEM HALF’ gereleased. Een mix van eigen liedjes en enkele Strangerspareltjes. Twaalf Antwerpse songs met een lach en met een traan. ‘Antwaarpe wereldstad’, ‘Samen oep vakantie’, ‘Zedde ni verlegen’ en het breekbare ‘Ik zou ni anders willen’ dat vooral in de theatershows de zaal stil krijgt. Op algemene aanvraag werd het liedje ‘Menier John’ er nog aan toegevoegd dat ter ere van de 90ste verjaardag van Stranger John De Wilde werd gezongen op het Schoon Verdiep.
De Strangersmedley mocht ook niet ontbreken. Deze werd op oudejaarsavond op Ment TV gebracht waar 4TACT bij de uitreiking van de Loftrompetten de prijs kreeg voor behoud van cultureel erfgoed.

“Half oem half” een cd die elke liefhebber van de Antwerpse muziek moet hebben.

De Full cd zal te verkrijgen zijn op alle digitale platforms, wil je de fysieke cd bestellen dan vind je hier alle informatie

Foto’s Ronny MULLENS

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten