• 14/07/2024

46 koppels hernieuwen hun trouwbelofte in het districtshuis van Hoboken

HOBOKEN – De Hobokense dienstencentra vierden vanmiddag de liefde tijdens ‘Oboke Trouwt’: het event van het jaar waarbij romantische zielen hun liefde naar elkaar opnieuw uitspraken.

46 koppels schreven in om herinneringen op te halen aan hun meest dierbare momenten en vol verwachting uit te kijken naar een mooie toekomst samen. Ook familie en vrienden waren getuige van deze bijzondere gebeurtenis.

Ter voorbereiding op dit speciale moment leerden de koppels elkaar beter kennen op het verlovingsfeest ‘Verloofde Maandag’.

Daar werden ook de meest opwindende, romantische of grappige liefdesverhalen van Hobokenaren tentoongesteld in een reizende expositie.

Na ‘Verloofde Maandag’ mocht ook een onvergetelijk vrijgezellenfeest natuurlijk niet ontbreken.

Na al dat gefeest was het tijd voor de eigenlijke liefdesceremonie. De deelnemende koppels werden opgedeeld in twee groepen die elkaar opvolgden. Een bus vervoerde de koppels van de ene naar de andere locatie.

De liefdesceremonie vond plaats in Kasteel Sorghvliedt, de receptie in Groen Zuid en het huwelijksdiner en avondfeest in dienstencentrum Victor De Bruyne.

Oboke Trouwt is een samenwerking tussen de dienstencentra Victor De Bruyne, Klein Heide, Portugesehof, Groen Zuid, Moretusburg en Broydenborg.

Carolyn Krekels (CD&V), districtsschepen voor senioren: ‘24022024 is de apotheose van een heel traject dat de Hobokense dienstencentra samen hebben opgezet om de liefde in the picture te zetten.’

‘We zijn heel trots onze schouders mee onder die bijzondere dag te kunnen zetten en blij ons districtshuis te kunnen openstellen zodat al die verliefde koppels, -oud én jong- (opnieuw) ja kunnen zeggen in de trouwzaal van het kasteel.’

‘We zijn als district blij met onze zes dienstencentra en de actieve rol die ze dagelijks spelen in het leven van onze Hobokense senioren en zijn dan ook heel erg enthousiast over deze ‘liefdevolle’ samenwerking. (EM / Foto’s FB)

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten