• 15/04/2024

Tik de voet

1e Senpai Fit-o-meter van Vlaanderen geopend in Grobbendonk

GROBBENDONK – Ben je al bekend met de traditionele Fit-o-Meter? Dan moet je zeker kennismaken met de Senpai Fit-o-Meter, speciaal ontwikkeld voor de actieve 55-plussers.Dit oefencircuit is geïnspireerd op bewegingsvormen uit de judosport en biedt jou de perfecte kans om jezelf te blijven uitdagen en verbeteren, ongeacht je leeftijd. Je moet de oefeningen met zijn tweeën doen en zijn ook geschikt om et je kleinkinderen te doen. Alle twaalf oefeningen samen duurt maar ongeveer een kwartier

De eenvoudige en veilige oefeningen van de Senpai Fit-o-Meter zijn ontworpen om je evenwicht, kracht, coördinatie, … te trainen. Deze eigenschappen kunnen naarmate we ouder worden afnemen, maar ze zijn cruciaal om dagelijks goed te kunnen blijven functioneren en van het leven te genieten.

Vandaag werd de Senpai Fit-O-Meter officieel geopend door de schepen van o.a. sport, cultuur en senioren Greet Van de Peer samen met initiatiefnemers Marc en Greet. Samen met een aantal senioren werden de oefeningen gedaan. Je vindt hem terug aan Sporthal De Molen, Molendreef 8 in Bouwel (Grobbendonk). 

Fotografie: Adrie de KOK

 

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten